Известие

Collapse
No announcement yet.

Мобилайзер 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мобилайзер 147

Здравейте ... извинете ако има подобна тема , използвах търсачка резултат нямаше...
    Проблема е най-вероятно в мобилайзера или е нещо друго надявам се да помогнете ...преди 2 дена изчистих до основи колата и след което я запалих съвсем нормално и я паркирах , до тук добре.., но на другия ден отказа да запали ..иска ми код..изписва ми код и неще и неще.... мислих си има някав мобилайзер колата но нищо по-особено не видях никъде пробвах всички възможни комбинаций но НЕ и не... ...някой дали знае за какво става дума или е просто някав дефект ?

Колега разреши ли си проблема?
    "Бъди в правилното време, на правилното място и направи нещо по въпроса" - Рей Крок

Comment

Имаше подобни теми, в които пише за някакъв проблем засягащ някакви кабеляци около пръстена в който вкарваш контактния ключ....или нещо такова...( не дава добър контакт )...

Порови се във форума и ще откриеш темата!
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Не си търсил както трябва.
        Тук става въпрос за 156, но предпологам че ще е същото.
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9498
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
          Не си търсил както трябва.
          Тук става въпрос за 156, но предпологам че ще е същото.
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9498
          Ей тая тема голяма магиа даже бях звъннал на колегата GAleano и той ми обясни каво да дръпна и вече 2 години съм го забравил темата е важна наистина но дали на 147 е така незнам. 147 с код кей 2 ли са или е друго 3 примерно.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Working...
          X